+ Napisz wiadomość
51198 odsłon wideo
Dołączył(a): 2018-01-01
Chimichurri to argentyńska salsa podawana głównie do argentyńskiej wołowiny, ale pasuje też do innych mięs, ryb czy warzyw. Jej przygotowanie zajmuje tylko kilka minut, a smakiem możemy cieszyć się bardzo długo.01:58 156 01:58Salsa Chimichurri - SauteSzkołaGotowania 1080p

Dodał: grehoo

Ziemniaki puree, niby banalne i każdy potrafi je przygotować. Ale ich smak zależy od tego, co do nich dodamy. Ziemniaki z dodatkiem chrzanu czy musztardy doskonale będą pasowały do wszelkich pieczeni, ziemniaki z ziołami świetnie skomponują się z drobiem, cielęciną lub rybami. Zatem do dzieła.
http://saute.com.pl/
https://www.facebook.com/Saute-Szko%C5%82a-Gotowania-893826633969417/
https://twitter.com/SauteSzkolaGoto01:20 1055 01:20Ziemniaki puree - SauteSzkołaGotowania 1080p

Dodał: grehoo

Konfitowanie to jedna z najstarszych metod konserwowania mięsa. Polega na długim gotowaniu kawałków mięsa w tłuszczu. Obecnie tę metodę stosuje się również do przyrządzania ryb czy warzyw a łosoś confit jest tego doskonałym przykładem.

#saute #konfitowanie #confit #łosośconfit04:42 1018 04:42Łosoś confit - SauteSzkołaGotowania 1080p

Dodał: grehoo