Komentarze z FB

Dodaj komentarz

Komentarze zawierające linki, zdjęcia lub spam mogą być automatycznie kasowane.
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2015-06-05 19:28:30 +8
Wtedy mięso jest smaczniejsze. Jest bardziej kruche i soczyste! Odpowiedz
avatar
anonim160 (*.*.93.160) 2015-06-05 19:33:54 +4
@anonim: Od upalu w samochodzie jedynie zdechnie i zgnije, ale co kto lubi. Odpowiedz
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2015-06-05 19:44:10 +4
@anonim: Aaa, no to nie. A jak jest go najlepiej przyrządzić? Odpowiedz
avatar
anonim160 (*.*.93.160) 2015-06-05 19:58:18 +4
@anonim: Z tym pytaniem to juz musisz isc do chinskiej knajpy, ktora prowadzi Wietnamczyk. Odpowiedz
avatar
anonim186 (*.*.86.186) 2015-06-05 21:27:45 0
@anonim: 136.176, 93.160 cześć pedały Odpowiedz
avatar
anonim160 (*.*.93.160) 2015-06-05 22:07:18 +2
@anonim: To znowu ty? Juz mialem nadzieje, ze cie zjedli w jakims pf changs. Odpowiedz
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2015-06-05 23:10:18 +6
@anonim: Cześć cfeltniczku :)

Ojcy wrócili już z delegacYji? Lepiej kup smalec, bo potem znowu będziesz płakał, że kiszka stolcowa wypada podczas robienia kupy :)

Całuski ;* Odpowiedz
avatar
anonim235 (*.*.56.235) 2015-06-06 14:40:37 0
a królik to co ? Odpowiedz
avatar
anonim243 (*.*.134.243) 2015-06-06 14:27:11 0
lepiej zamykać psy w piekarniku i piec je w temperaturze 160 stopni przez 35min mięso będzie wtedy dużo smaczniejsze Odpowiedz
avatar
anonim186 (*.*.86.186) 2015-06-05 21:02:29 0
nie wiem jak wy ale ja bym go zjadł Odpowiedz

Pamiętaj!

heheszki,kasownik,MPK
Dodaj komentarz (7)
dodaj do ulubionych
Dodałeś do ulubionych!

Co z barkiem Kamila Glika

Barek,Bark,Kamil Glik
Dodaj komentarz (9)
dodaj do ulubionych
Dodałeś do ulubionych!
Następna strona >

Logowanie