Idealne ciasto na pizze

Ilość komentarzy (18)
dodaj do ulubionych
Dodałeś do ulubionych!

Komentarze z FB

Dodaj komentarz

Komentarze zawierające linki, zdjęcia lub spam mogą być automatycznie kasowane.
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2014-07-19 01:24:11 +13
Buhahahahaha

Autor to debil. Sam nie wie o czym mówi. W picceriach są super picce nie dlatego, że tam mają skilla i umieją robić lepiej. Tylko dlatego, że mają tam profesjonalne piece do piccy, które mają dużą moc, mają ceramiczne, grube podłoże, są niskie i szerokie. W domach u przeciętnego Kowalskiego są gówniane piekarniki elektryczne lub co gorsza gazowe, które się praktycznie do niczego nie nadają!! Chyba, że do podpieczenia syfiastych paróweczek z TESCO.

Także autorze... Nie mądrz się. Bo chuja wiesz

W picceriach picce robią bardzo frywolnie, wręcz rutynowo i zawsze wychodzi perfekcyjna. To dzięki piecom, które mają olbrzymią moc grzewczą (cieplną) Odpowiedz
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2014-07-19 01:27:07 +5
@anonim: Picce wyrabiałem dziesiątkami sposobów, bardzo starannie. Ugniatałem przez godzinę, a Ty coś pierdolisz o 15 minutach. A mimo to wychodzi zawsze chujowa (jestem wybredny). Dobrą piccę zjesz zawsze tam gdzie dobry piec!!

Dziękuję, do widzenia ;] Odpowiedz
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2014-07-19 01:31:56 +4
@anonim: Aha, sorry. Nie doczytałem. Piszesz, że masz płytę ceramiczną - kamienną. No i to jest właśnie kurwa cały sekret!! Żadne staranne wyrabianie ciasta. Choćbyś gówno zmieszał i byle jak to wyjdzie super, jeśli masz kamień!! Nie da się upiec piccy dobrej na blasze w piekarniku domowym. Dobra picca = dobry profesjonalny piec, a nawet ręczny, samodzielnie ułożony z cegieł przydomowy ogródkowy piec! Ale nie domowy piekarnik. Bo to gówno!! Odpowiedz
avatar
anonim191 (*.*.119.191) 2014-07-19 08:06:34 +4
@anonim: czytał ktoś ten komentarz ? Odpowiedz
avatar
anonim25 (*.*.140.25) 2014-07-20 23:30:54 +3
@anonim: każdy z inteligencja większa od ameby Odpowiedz
avatar
anonim106 (*.*.28.106) 2014-07-24 10:25:33 +3
@anonim: Kolejny gimbazowy hejter... Ktoś zadał sobie trud, podał ciekawy przepis z propozycją wykonania, a i tak jakieś (cytując klasyka) "gówno w błyszczącym dresie" problemu szka... Troche luzu bo Ci zwieracze puszczą... Odpowiedz
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2014-07-28 11:53:30 +2
@anonim: 28.106

Nie mierz mnie swoją miarą gimbazowy hejterze w błyszczacym dresie Odpowiedz
avatar
anonim143 (*.*.233.143) 2014-07-31 21:15:54 +2
avatar
anonim63 (*.*.36.63) 2015-01-14 17:53:21 0
@anonim: jeb....nij sie w glowe... gimbusie
Odpowiedz
avatar
anonim156 (*.*.127.156) 2014-07-19 09:47:58 +2
Gowno sie znacie, najlepsza pizza to marketowa mrozonka z mikrofali. Odpowiedz
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2014-07-19 10:23:09 +8
@anonim: To żryj to gówno lamusie Odpowiedz
Loro 2014-07-21 01:37:21 0
e e e ee gówno się znacie ja robię w chuj lepszą pizze niż to gówno co tu jest napisane. Kurwa serio ?? Takich debilnych komentarzy co się tutaj naczytałem to rzadkość, oczywiście każdy z was to jest pieprzona alfa i omega która zna się na wszystkim. Pozdro dzieci internetu i pejsbuka. Odpowiedz
avatar
anonim61 (*.*.118.61) 2014-07-19 23:58:34 0
Nie ogarniam dlaczego w tym naszym chorym kraju wszyscy żrą ta pizze na grubym cieście... Byłem we Włoszech, Grecji, Chorwacji, Turcji itp... itd... i kur...prawdziwa pizza jest na chudziutkim cieście.. i jest pieczona w bardzo wysokiej temperaturze przez krótki czas.; Odpowiedz
avatar
anonim199 (*.*.22.199) 2014-07-19 17:20:16 0
OMG ! dziecko jak nie wiesz to nie pisz ! 1. od kiedy pizza pisze się przez 2 "C' GRATULACJE w tym punkcie się wykazałeś. Znam się na pizzy bo dorabiam się na studia we włoskiej pizzerii. a więc gówno powiesz [...] dobra.. może z elektrycznego gówna nie będzie idealna ale sposób na ciasto lepszy od oryginału :D
dziecko -.- Odpowiedz
avatar
anonim51 (*.*.75.51) 2014-07-19 08:39:24 0
Głowa mała to czytać... Przepis jest bardzo dobry, a jak komuś nie wychodzi to pewnie przez to, że za ciepłe mleko ma i drożdże giną (masa nie wyrośnie i nic sie nie upiecze). A upiec dobrą pizze można w każdym piecu, no chyba że ktoś ma dup*aty sprzed wieków... Postarajcie sie, a nie na piec zwalajcie bo szukanie winy we wszystkim dookoła to mi na dzieci pasuje :) Odpowiedz
avatar
anonim176 (*.*.136.176) 2014-07-19 10:21:21 +4
@anonim: Właśnie, że sam się chuja znasz. Pewnie sam kurwa nigdy piccy nie robiłeś. Tak jak napisałeś - w każdym piecu! Ale w piecu!!

Piekarnik domowy i pieczenie na blasze to nie pieczenie. Wyjdzie beznadziejna. Potem doczytałem autora i zwracam honor. Ma kamień do piccy i to on jest całym sekretem. Bez kamienia do piccy, w domowych warunkach nic Ci nie wyjdzie. Tylko jakieś gumiaste, twardawe gówno. Pozdro Odpowiedz
avatar
anonim208 (*.*.72.208) 2014-07-19 01:11:26 0
Przez 25 minut 180 stopniach. Jest napisane. Odpowiedz
avatar
anonim93 (*.*.158.93) 2014-07-18 23:37:16 0
ile czasu pieczesz?
Odpowiedz

Pamiętaj!

heheszki,kasownik,MPK
Dodaj komentarz (7)
dodaj do ulubionych
Dodałeś do ulubionych!

Co z barkiem Kamila Glika

Barek,Bark,Kamil Glik
Dodaj komentarz (9)
dodaj do ulubionych
Dodałeś do ulubionych!
Następna strona >

Logowanie